Αιμοπετάλιο: Κλείνει τα 20!/Μεγάλη ημερίδα+ρεμπέτικο γλέντι (3/5-18:00)

Αιμοπετάλιο: Κλείνει τα 20!/Μεγάλη ημερίδα+ρεμπέτικο γλέντι (3/5-18:00)

Η προσφορά είναι από τις μεγαλύτερες και ιερότερες πράξεις ανεξαρτήτως εθνών, θρησκειών και οποιωνδήποτε άλλων διαφορών. Ιδιαίτερα όταν προσφέρεις αίμα, όργανα ή μυελό των οστών, δίνεις ζωή σε έναν συνάνθρωπό σου. Αυτή την αέναη και αθόρυβη προσπάθεια στηρίζουμε κι εμείς ως “ΦΚ”. Στηρίζουμε το Αιμοπετάλιο και του ευχόμαστε να τα εκατοστίσει! Μην χάσετε τη μεγάλη του ημερίδα!

Θα μιλήσουν πολλοί και ξεχωριστοί ομιλητές, καθώς επίσης και ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Δημόπουλος.

H φοιτητική ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αιμοπετάλιο, γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της με μια εορταστική εκδήλωση, την Παρασκευή 3/5 18:00-23:00 στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με την ομάδα και η ευαισθητοποίηση σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων και τη δωρεά οργάνων. Ως ομιλητές καλεσμένοι είναι παλιά μέλη, καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, από επίσημους φορείς όπως το ΕΚΕΑ, το Όραμα Ελπίδας και ο ΕΟΜ, καθώς και συμπολίτες μας με εμπειρία στον τομέα της εθελοντικής δωρεάς.

Η εκδήλωση υπάρχει και στο facebook https://fb.me/e/5jGKbLIlg, ενώ πρέπει και να συμπληρώσετε και φόρμα συμμετοχής, για να υπολογίσουν τα μέλη του Αιμοπεταλίου την προσέλευση: https://forms.gle/xhAzVTzbLqQ3U8JRA

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται φαγητό, κοπή τούρτας και συναυλία με ρεμπέτικο και λαϊκό ρεπερτόριο!!

+ posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.