Αλληλεγγύη στους ντελιβεράδες!

Αλληλεγγύη στους ντελιβεράδες!

Και όμως μέχρι και σήμερα… Ο “Μπάλλος” έχει χτυπήσει όλη την Αττική και πλημμυρίζουν όλα. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, αυτήν την μέρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται στο σπιτάκι τους ή στο γραφείο τους και τι κάνουν; Παραγγέλνουν την αγαπημένη τους σοκολάτα ή τον αγαπημένο τους ζεστό καφέ.

Σε συζήτησή μας στο παρελθόν με έναν ντελιβερά είχε ειπωθεί το αν πρέπει να παραγγέλνουμε με βροχή ή όχι. Εκείνος μας απάντησε πως πρέπει να παραγγέλνουμε για να δουλεύει και να μην χάσει τα ωρομίσθιά του. Το σωστό όμως δεν είναι αυτό. Το σωστό είναι να μην παραγγέλνουμε, να παύουν την δουλειά λόγω κακοκαιρίας αλλά να την πληρώνονται κανονικά. Ας θυμίσουμε σε όλες τις εταιρίες μέσω ποιου τρόπου πουλάνε τα προϊόντα τους. Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις, οι ντελιβεράδες τους έχουν αυξήσει τόσο πολύ τις περιουσίες τους, που δεν αξίζουν 4€ “δώρο” από το να γυρίσουν σπίτι τους με πνευμονία;

Στην περίπτωση, λοιπόν, που υπάρχει τρομερό θέμα και χρειάζεται κάποιος να παραγγείλει -ο οποίος έχει και εκείνος μερίδιο ευθύνης- να μην σκεφτεί να αφήσει λιγότερο από 7€.

Το μόνο που καθησυχάζει την κατάσταση είναι πως την τελευταία ώρα συνέχεια μαγαζιά σταματάνε τις παραγγελίες μέσω e-food, τουλάχιστον για αυτές τις ώρες που υπάρχουν οι ακραίες καιρικές συνθήκες. Δεν είναι αρκετό όμως όταν υπάρχουν άλλα 150 μαγαζιά (περίπου) ανοιχτά.

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

+ posts