Αχ, όνειρο…

Αχ, όνειρο…

Ξύπνησα και ένιωσα την καρδιά μου να φτερουγίζει.

Είχα δει ένα όνειρο το προηγούμενο βράδυ, ένα όνειρο τόσο αληθινό, ένα όνειρο που είχε την δύναμη να με κάνει να αισθάνομαι αδύναμη. Αδύναμη από συγκίνηση.

Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Κάτι που σου έκοβε την ανάσα.

Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί που μόλις άρχιζε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο.

Έτοιμο να ανακαλύψει τα μυστικά της καρδιάς του με προορισμό το άγνωστο.

Αισθανόμουν μια λύτρωση μέσα μου. Σαν η καρδιά μου να ηχούσε σε κάθε σημείο του σώματός μου.

Βρισκόμουν σε μια άλλη διάσταση. Ονειρευόμουν και αυτή ήταν η νέα μου πραγματικότητα. Ονειρευόμουν και μια ανέλπιστη ευτυχία ζωγραφιζόταν στα χείλη μου. Το μυαλό μου ακολουθούσε. Αντιστεκόταν να σκεφτεί σύμφωνα με την λογική. Δεν ήθελε να ξυπνήσει. «Δούλευε» να δημιουργήσει το όνειρό μου.

Το σώμα μου ήταν αδύνατο να αντισταθεί και εκείνο σε αυτό τον ιδεατό κόσμο. Σε αυτό το όνειρο που σαν γλυκιά μελωδία γαλήνευε την ψυχή μου.

Ίσως ο κόσμος να ήταν πιο όμορφος, εάν τα όνειρά μας είχαν την ιδιότητα να μας εξημερώνουν. Να φωλιάζουν στην καρδιά μας και έτσι να τα θυμόμαστε για μια ζωή. Ίσως έτσι να φτάναμε πιο κοντά στην γαλήνη και έτσι θα μαθαίναμε την πραγματική έννοια της ευτυχίας. Αυτής που βρίσκεται στις πιο απλές στιγμές της καθημερινότητάς μας. Αυτής που κάνει την καρδιά μας να γεμίζει με την μορφή της πιο άδολης αγάπης.

Γεια σε όλους! Ονομάζομαι Μυρτιάννα Κριτή και σπουδάζω νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Αγαπώ πολύ όλες τις μορφές της Τέχνης και ιδιαίτερα το γράψιμο, καθώς θεωρώ πως μέσα από τις λέξεις μου δίνεται η δυνατότητα να εκπληρώσω το δικό μου όνειρο: ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Δηλώνω λάτρης της Ποίησης και βαθιά ερωτευμένη με την τέχνη της στιχουργικής, διότι πιστεύω πως «το καλό τραγούδι μιλάει με έναν τρόπο ξεχωριστό στην ψυχή των ανθρώπων».
Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ομάδας, γιατί ο καθένας πλέον μπορεί να με γνωρίσει μέσα από τα κείμενά μου και να καταλάβει πόσο ρομαντική ψυχή είμαι!