Γίνε κι εσύ συντάκτρια/συντάκτης του Φοιτητικού Κόσμου

Γίνε κι εσύ συντάκτρια/συντάκτης του Φοιτητικού Κόσμου

Αγαπάς την αρθρογραφία; Θεωρείς την έκφραση ανάσα σου; Θες να μοιραστείς τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις σου και όλα όσα σε προβληματίζουν; Καλώς όρισες λοιπόν στον δικό σου και δικό μας Κόσμο!

Μετά από 4 μαγικά χρόνια αρθρογραφίας και τα 2 τελευταία online στον foititikoskosmos.gr σας καλούμε να γίνετε εσείς η/ο επόμενη/επόμενος συντάκτρια/συντάκτης της μεγαλύτερης δημοσιογραφικής φοιτητικής παρέας. Αναζητούμε την/τον επόμενη/επόμενο συναδέλφισσα/συνάδελφο και μέλος της συντακτικής μας Ομάδας. Τι μπορείς να γράφεις; Προφανώς, ό,τι εσύ επιθυμείς. Στόχος μας να ακουστεί η φωνή της δικής μας γενιάς. Μιας γενιάς που ζει σε έναν κόσμο που αλλάζει. Ποια η διαδικασία;

Στείλε μας ένα κείμενό σου που θεωρείς πως αντιπροσωπεύει εσένα, το στυλ, τις ιδέες και τη γραφή σου στο e-mail μας (syntaktes@foititikoskosmos.gr), μαζί με αυτό κι ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμά σου. Θα τα δούμε και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου. Ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, Συμβούλια και αλλά πολλά σε περιμένουν.

Πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Από φοιτητές για φοιτητές. Για την Φωνή μας που αξίζει να ακουστεί. Γιατί εμείς οι νέοι είμαστε το Μέλλον. Είσαι έτοιμος να γίνεις το επόμενο μέλος της μεγαλύτερης φοιτητικής δημοσιογραφικής ομάδας; Σε περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα, ΦΚ Συνέντευξη, άρθρο και ρεπορτάζ στον δικό μας Φοιτητικό Κόσμο.

+ posts