«Δράκος» των νοτίων προαστίων

«Δράκος» των νοτίων προαστίων

Άνδρας αλλοδαπός, μελαχρινός μετρίου αναστήματος πλησιάζει ανήλικα κορίτσια και γυναίκες που περπατούν μόνες, με πρόφαση να τους ζητήσει πληροφορίες για να πάει στο «Ελληνικό». Όταν, λοιπόν, σταματούν για να του δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες, εκείνος τους ορμάει, ώστε να τις ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τις βιάσει.

Ο άγνωστος και επικίνδυνος αυτός άνδρας ήδη πραγματοποίησε 3 επιθέσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα και απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, «παραμονεύει» τα θύματά του στις περιοχές Βάρης-Βουλιαγμένης. Ωστόσο, το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης δέχθηκε 3 καταγγελίες από 3 κορίτσια (15, 16 και 24 χρονών), ενώ μάλιστα δύο 16χρονες κατάφεραν να σωθούν, αφού ξεκίνησαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα να τρομάξουν τον δράστη σε συνδυασμό με την αυξημένη κινητικότητα των οχημάτων, όπως επίσης και μια 24χρονη κοπέλα.

+ posts

Ονομάζομαι Κατερίνα Δημητρέσκου, κατάγομαι από την Ρόδο και σπουδάζω στο Τμήμα Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δηλώνω λάτρης των τεχνών, αλλά την μεγαλύτερη αγάπη την τρέφω για τον κόσμο του θεάτρου. Είμαι ένα πνεύμα ανήσυχο και μ’ αρέσει να καταπιάνομαι με όσα πράγματα με κάνουν ευτυχισμένη. Ένα απ’ αυτά είναι η γραφή, που μέσω αυτής μπορώ και μοιράζομαι σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς κ.α. με τον υπόλοιπο κόσμο.