Εν ψυχρώ δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ, υποψίες για συσχέτιση με κυκλώματα διαφθοράς

Εν ψυχρώ δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ, υποψίες για συσχέτιση με κυκλώματα διαφθοράς

Νεκρός έπεσε σήμερα ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στον Άλιμο από 2 άνδρες πάνω σε μηχανάκι, ύστερα από εμφάνισή του σε ενημερωτική εκπομπή του StarChannel. Οι δολοφόνοι φέρεται να ήταν επαγγελματίες, σωριάζοντας τον ιδιοκτήτη/ιδρυτή του bloko.gr στο έδαφος με 17 σφαίρες, και οι οποίοι φαίνεται να φορούσαν στρατιωτικά, εμπλέκοντας άμεσα τις ελληνικές αρχές στην υπόθεση και δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

http://www.bloko.gr/2021/04/blog-post_92.html

Το σάιτ του αδικοχαμένου προσώπου υπήρξε από τα πλέον αντικειμενικά σάιτ αστυνομικού περιεχομένου, το οποίο τις τελευταίες μέρες, με τα τρέχοντα ζητήματα της Επικαιρότητας, φέρεται να είχε ασχοληθεί και με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και με αυτήν του Μένιου Φουρθιώτη (αν και την στιγμή αυτήν δεν υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο στην σελίδα). Παράλληλα, το ρεπορτάζ του πάνω στα αστυνομικά θέματα και την πολιτική της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε από τα πιο πλήρη και αντικειμενικά από την στιγμή που δημιουργήθηκε. Σε μία στιγμή που φαίνεται ότι υπάρχουν ισχυρές σχέσεις της Αστυνομίας με πολιτικά και μη πρόσωπα, εύλογα δημιουργείται η απορία για πιθανή στοχοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου και φυσικής εξόντωσής του.

Ως σάιτ και εφημερίδα, ο Φοιτητικός Κόσμος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου και στην ομάδα του bloko.gr, και ελπίζουμε ο ύποπτος θάνατός του να δικαιωθεί και να βγει όλη η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας. Για το καλό του Τύπου, για το καλό όλων μας.

Κοντινό πλάνο από το σημείο δολοφονίας του δημοσιογράφου στην οδό Άννινου στον Άλιμο, τραβηγμένο από συντάκτη του ΦΚ

+ posts