«Εχθρός του Λαού» (H. Ibsen) από τον Θεατρικό Όμιλο της Ευαγγελικής Σχολής

«Εχθρός του Λαού» (H. Ibsen) από τον Θεατρικό Όμιλο της Ευαγγελικής Σχολής

Ένας θεατρικός όμιλος ξεχωριστός, με παιδιά που αγαπούν βαθιά το Θέατρο, σε ένα από τα ιστορικότερα σχολεία της Ελλάδα. Μια πραγματική ανάσα πολιτισμού από νέους της ηλικίας μας που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Θεατρικός Όμιλος του Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης παρουσιάζει: «Εχθρός του Λαού» του Henrik Ibsen 25, 26, 27 & 28 Ιουνίου, 20:30 Αίθουσα Εκδηλώσεων Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Λέσβου 4, Νέα Σμύρνη.

Είσοδος Ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 694 070 1054 – 698 686 2267 – 698 914 0351

Σκηνοθεσία: Μαρία Διακόνου & Άγγελος Μαγνήσαλης

Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Διακόνου & Ολυμπία Ζαμπετάκη

Μουσική: Δημήτρης Μπαλάτος, Ανδρέας Τσουβαλάς & Νίκος Χριστόπουλος

Στίχοι Τραγουδιών: Ελισσάβετ Καλογιαννίδου, Ελένη Μπεθάνη & Ρωμανός Πετρίδης

Παίζουν αλφαβητικά: Αριστένια Αντωνοπούλου, Δημήτρης Βασσάλος, Ελισσάβετ Καλογιαννίδου, Σπύρος Κανταρτζής, Κατερίνα Καντιάνη, Παντελής Καντιάνης, Χρήστος Κολλιοθωμάς, Ελεάννα Κουλουριώτη, Παναγιώτης Μάγος, Δημήτρης Μπαλάτος, Ελένη Μπεθάνη, Αναστασία Νικολάου, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Νικήτας Πετρίδης, Στέφανος Πλουμής, Ανδρέας Τσουβαλάς

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.