Μπαλαδόφατσες: Γρηγόρης Παπαβασιλείου εφ’ όλης της ύλης

Μπαλαδόφατσες: Γρηγόρης Παπαβασιλείου εφ’ όλης της ύλης

Στο νέο τους επεισόδιο οι Μπαλαδόφατσες μας συστήνουν και κουβεντιάζουν μαζί με το Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που αρκετοί γνωρίζουμε είτε από το παρελθόν και τη παρουσίαση της Αθλητικής Κυριακής είτε -τα τελευταία χρόνια- από τη παρουσίαση της εκπομπής Playmakers στα κανάλια Novasports.

“Η όμορφη πλευρά μετά τη κουβέντα μας με το Γρηγόρη ήταν τα όμορφα λόγια του για όσα κάνουμε και προσπαθούμε να κάνουμε. Η στήριξη που μας έδειξε, αλλά και όσα μοιράστηκε μαζί μας και on αλλά και off air. Τον ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας που μας επισκέφτηκε και μας έκανε τη τιμή να συζητήσουμε μαζί του για τα πάντα” γράφουν χαρακτηριστικά οι Μπαλαδόφατσες.

Στο δεύτερο Μπαλαδόφατσες Guest, λοιπόν, γνωρίζουμε το Γρηγόρη Παπαβασιλείου καλύτερα και μαθαίνουμε ιστορίες, αλλά και τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Τερζής και είμαι 4οετής φοιτητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Πατρών.

Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου, ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα και ερωτευμένος με κάθε μορφή τέχνης, κυρίως όμως το θέατρο και τη μουσική. Ελπίζω σε έναν κόσμο πιο ρομαντικό χωρίς καμία μορφή διάκρισης σε αυτόν.

Στόχος μου να μεταδώσω μέσα από το γραπτό μου λόγο την ευαισθητοποίηση προς όλα τα ζητήματα που αφορούν τη κοινωνία μας.