Μπαλαδόφατσες: O Π. Διαμαντόπουλος αλλιώς σε μια ξεχωριστή συζήτηση

Μπαλαδόφατσες: O Π. Διαμαντόπουλος αλλιώς σε μια ξεχωριστή συζήτηση

Πριν 6 μήνες μετά από ιδέα και πρόταση του συντάκτη του Φοιτητικού Κόσμου, Βαγγέλη Τερζή, ξεκινήσαμε ένα Podcast με τίτλο “Μπαλαδόφατσες” που θα έκανε μια μέρα της εβδομάδας μας πολύ όμορφη, καθώς θα κάναμε κάτι που πραγματικά αγαπάμε και θέλουμε. Να μιλάμε για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και γενικότερα αθλητισμό. 

Αυτό το Podcast ξεκίνησε ως μια ιδέα και βήμα βήμα, φορά με τη φορά υπήρχε βελτίωση. Βελτίωση στη ροή, στο λόγο, στον ήχο. Ώσπου έφτασε η στιγμή να επιχειρήσουμε να κάνουμε πράξη ένα όνειρο-στόχο μας. Να φέρουμε καλεσμένους στο Podcast μας, ανθρώπους που γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο του αθλητισμού. Είτε βρίσκονται στο χώρο της δημοσιογραφίας είτε αγωνίζονται μέσα στα γήπεδα.

Πρώτος μας καλεσμένος ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ένας δημοσιογράφος που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, με αμέτρητα ταξίδια σε γήπεδα του εξωτερικού, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει. Είμαστε αναγνώστες των κειμένων του και θεατές της καθημερινής εκπομπής του στο Sport24. 

Και να που τα ‘φερε έτσι η ζωή, και έπειτα από επικοινωνία μαζί του, βρεθήκαμε στα γραφεία της 24media και του Sport24, για να ηχογραφήσουμε επεισόδιο για το Podcast μας με καλεσμένο τον άνθρωπο που διαβάζουμε και παρακολουθούμε καθημερινά. Μαγική στιγμή. Όπως και η κουβέντα που είχαμε κατά τη συνέντευξη που του κάναμε. 

Ο κύριος Διαμαντόπουλος γενναιόδωρος σε όλα, πάντα αυθόρμητος και ειλικρινής μας απάντησε σε ό,τι τον ρωτήσαμε, λέγοντάς μας ιστορίες που πραγματικά είναι χαρά μας που τις μοιράστηκε. Μιλήσαμε για το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, την αγάπη του για τη Liverpool και φυσικά για τα τεκταινόμενα σε Αγγλία, Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Η συζήτηση ήταν απολαυστική και δεν καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα. Ελπίζουμε το ίδιο να φανεί και σε εσάς. Η συνέχεια στα ακουστικά σας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ τον Παντελή Διαμαντόπουλο για όλα. Για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την όμορφη συζήτηση που κάναμε. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα στα επεισόδια Μπαλαδόφατσες Guests.

Sky is the limit!

+ posts

Ονομάζομαι Θανάσης Σχοινάς και είμαι 4ετής φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Είμαι λάτρης των αθλημάτων και κυρίως του ποδοσφαίρου, ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα, θεατρόφιλος και μουσικόφιλος και στον ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία. Επιθυμώ ένα κόσμο που ο ρατσισμός, η βία και η αγένεια θα 'ναι άγνωστες λέξεις και η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η ευγένεια και ο σεβασμός ευρέως διαδεδομένες. Άλλωστε... την Άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις!