Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχών στο Maradona Cup

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχών στο Maradona Cup

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο, από κοινού με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με την συμμετοχή ανήλικων παιδιών και στο οποίο θα αγωνισθούν σε μεικτές ομάδες ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα, αγόρια και κορίτσια.

Το Τουρνουά αποσκοπεί στην ανάδειξη της αλληλεγγύης και της ειρηνικής συνύπαρξης, θεμελιώδεις αρχές που το ποδόσφαιρο, ως κατεξοχήν λαϊκό άθλημα, ενώνει χωρίς εθνικούς, φυλετικούς και ταξικούς φραγμούς.

Αφιερώνεται στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, πρότυπου ποδοσφαιρικής ευφυΐας και με έντονα δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας που εκδήλωσε η συνολικά σύνθετη και συχνά αντιφατική του προσωπικότητα.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 9.00-15.00 στο γήπεδο των Τζιτζιφιών του Δήμου Καλλιθέας. Εκτός από το αθλητικό σκέλος, προγραμματίζεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων με κοινωνικό και πολιτιστικό περιεχόμενο που θα πραγματοποιηθούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε Σχολεία των όμορων περιοχών.

Στο πλαίσιο των οργανωτικών αναγκών που θα προκύψουν, το Πάντειο Πανεπιστήμιο απευθύνει πρόσκληση προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ) για την εθελοντική υποστήριξη των δράσεων του διημέρου και της οργάνωσης γενικότερα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://gym.panteion.gr/greek/125-anakoinoseis-2021-22/1010-2017-18-3-10-15-07-12-17?fbclid=IwAR2mZHX2lK7YhhkBEdlutBn3930z_zGpvYd4s_e5oYjFdkdS3LX1UnTX4OU

+ posts