Οι «LOUD SILENCE» σε μια ΦΚ Συνέντευξη

Οι «LOUD SILENCE» σε μια ΦΚ Συνέντευξη

Οι LOUD SILENCE είναι μια μπάντα που ξεκίνησε το 2016 και η τελική μορφή με τα 3 άτομα έγινε το 2018. Η μπάντα είναι τρίο και αποτελείται από τον Ανδρέα Γιαννακόπουλο στη φωνή και στην κιθάρα, τον Νίκο Γιαννακόπουλο στα τύμπανα και τον Ιάσωνα Θεριό στο μπάσο/synth. 

Ως Φοιτητικός Κόσμος, επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση με την συγκεκριμένη μπάντα και να ακούσουμε όσα έχουν να μας πουν για το μέλλον της μπάντας τους, καθώς και για όσα έχουν καταφέρει έως τώρα. 

Η μπάντα έχει παρουσιάσει στο κοινό της μέχρι σήμερα 1 άλμπουμ με 6 κομμάτια και 1 single, ενώ μας ανακοινώνουν πως αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν την σύνθεση για το 2ο άλμπουμ τους. 

Μέσα από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα γνωρίσαμε τα παιδιά. Από μαθητές που ξεκίνησαν το ταξίδι τους μέχρι τώρα, σου βγάζουν αυτόν τον αέρα της παρέας. Αυτή η ζεστασιά που έχουμε με τους φίλους μας που όχι μόνο μοιραστήκαμε ένα θρανίο, αλλά κι ένα μονοπάτι στη ζωή. Ελπίζουμε μέσα από εμάς, τη δική σας Φωνή, να τους γνωρίσετε. Οι Loud Silence αποτελούν ένα όμορφο δείγμα της γενιάς μας, της Gen-Z, στον χώρο του πολιτισμού. Μιας γενιάς που μέσα από την πολυχρωμία της θέλει σίγουρα να φέρει κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κόσμο. 

Ευχαριστούμε πολύ τον Ανδρέα, τον Νίκο και τον Ιάσωνα, και ελπίζουμε όταν επιστρέψουμε σε μια ομαλότητα να βρισκόμαστε δίπλα τους και να σας μεταφέρουμε κάθε τους βήμα!

+ posts

Ονομάζομαι Γιώτης Πέτρος και είμαι μεγαλωμένος στην όμορφη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα. Σήμερα, φοιτώ στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, παρόλα αυτά οι ασχολίες μου δεν μένουν στα πλαίσια αυτής της σχολής.
Η συγγραφή για εμένα είναι ο τρόπος να εκφράσω την ελευθερία που δεν μπορώ να βρω στον κόσμο μου. Η ενασχόλησή μου με την Τέχνη, την Μουσική και το Θέατρο με ώθησε στο να αποτυπώνω αυτόν τον κόσμο πάνω στο χαρτί.
Η αρθρογραφία που χρειάζεται η εποχή μας είναι στην σωστή ενημέρωση και στις πολύπλευρες απόψεις. Για αυτόν τον λόγο, ο Φοιτητικός Κόσμος αποτελεί για εμένα ένα εργαστήρι τέχνης που δημιουργεί ιδέες και τις μεταδίδει στους αναγνώστες του. Η φράση η οποία θεωρώ πως με χαρακτηρίζει και θα ήθελα καθένας να σκέφτεται στα καλά και στα δύσκολα είναι «χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;»

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.