Ο Φ.Κ. μεγαλώνει: Ακολουθήστε μας στο Twitter και το Youtube!

Ο Φ.Κ. μεγαλώνει: Ακολουθήστε μας στο Twitter και το Youtube!

Το να μεγαλώνεις, είναι σίγουρα κάτι πολύ μοναδικό και όμορφο. Αυτό αισθανόμαστε κι εμείς στον Φοιτητικό Κόσμο εν όψει των γενεθλίων μας στις 2 Απριλίου του 2021. Σε ένα άγνωστο περιβάλλον, ξεκινήσαμε από μια μικρή ομάδα περίπου 15 ατόμων την online έκδοση της εφημερίδας μας. Από φοιτητές για φοιτητές… και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως. Ένα στοίχημα που πήραμε σε αχαρτογράφητα νερά, μετράει 365 μέρες μετά πάνω από 550 άρθρα, πάνω από 80.000 επισκέψεις και μια 24μελή πλέον Συντακτική Ομάδα.  

Σε ένα κόσμο που τρέχει στο στίβο του covid-19, την νεολαία να στοχοποιείται, την αλήθεια των γεγονότων αποκρύπτεται, τη πλουραλιστική και αντικειμενική ενημέρωση να βρίσκονται στο εκτελεστικό απόσπασμα και τις φοιτητικές μας ζωές στον πάγο της οθόνης, θελήσαμε να σταθούμε δίπλα σας. Να γίνουμε τα μάτια σας στους δρόμους, να αναδείξουμε την αλήθεια πίσω από αποφάσεις και πρόσωπα που παίζουν με τις ζωές μας και το κυριότερο να σας δώσουμε έναν χώρο για να μπορείτε να αναπνέετε δίχως μάσκα. Γιατί η συγγραφή είναι η ανάσα της ψυχής.  

Για αυτό και επεκτεινόμαστε πλέον σε ακόμα περισσότερα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης… με πολλές εκπλήξεις να σας περιμένουν προσεχώς. Η δυναμική μας ομάδα αποκτά το δικό της Twitter, ενώ μετά και την μεγάλη μας απήχηση στα βίντεό μας, επεκτεινόμαστε και στο YouTube με πλούσιο περιεχόμενο που θα ανακαλύψετε σύντομα.  

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCI1PQ0JMZTHP-lVZI8HlLLA 

Twitter: https://twitter.com/foitkosmos2018

 Μια μικρή γεύση από τις ευχές μας για το 2021!

Τα εργαλεία μας όλο και αυξάνονται. Πάντοτε παρούσες και παρόντες στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Από φοιτητές για φοιτητές… Η δική σας Φωνή. 

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.