Πάντειο Πανεπιστήμιο: Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών

Πάντειο Πανεπιστήμιο: Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2022, με εντυπωσιακή συμμετοχή, στην Αίθουσα 108 του Παντείου Πανεπιστημίου εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης των πρωτοετών φοιτητών. Στον χαιρετισμό της η Πρύτανις του Παντείου Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη, αναφέρθηκε στη σημασία του Πανεπιστημίου, όχι μόνο ως χώρου μάθησης, αλλά και ως χώρου συνάντησης, κατά τα μοναδικά στη ζωή ενός ανθρώπου φοιτητικά χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Κοσμήτορες των Σχολών και οι Πρόεδροι των Τμημάτων, ενώ στους φοιτητές μίλησαν: η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης Ντίνα Κακάλη, ο Προϊστάμενος της Φοιτητικής Μέριμνας Ζήκος Τσανάκας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης ως εκπρόσωπος των Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Παντείου και Αν. Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων Φανή Γκριτσέλη, καθώς και η σύμβουλος του Γραφείου Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πέπη Μαριόλη. Στη συνέχεια, οι φοιτητές ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του Γυμναστηρίου Χρήστο Ρούσσο και την Αν. Προϊσταμένη της Υγειονομικής Υπηρεσίας Παρασκευή Μέγα. Τέλος, παρέμβαση έκανε ο Σύλλογος των Φοιτητών του Παντείου καθώς και οι εκπρόσωποι Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Πάντειον». Όπως ανακοίνωσαν οι κύριοι Αν.-Γ. Σκίννερ και Β. Βαλαβάνης, η Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου επανέρχεται με το νέο πρόγραμμά της αυτή τη Δευτέρα 17/10.

Την εκδήλωση άνοιξε και έκλεισε η χορωδία του Παντείου, με τραγούδια των Leonard Cohen, Queen, Bregovic και Θανάση Παπακωνσταντίνου.

+ posts