Πανελλαδικό κάλεσμα του Κέντρου Αγώνα Φοιτητριών-Φοιτητών Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου προς τους Φ.Σ.

Πανελλαδικό κάλεσμα του Κέντρου Αγώνα Φοιτητριών-Φοιτητών Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου προς τους Φ.Σ.

Το Κέντρο Αγώνα Φοιτητών-Φοιτητριών Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου μας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία αποδεικνύει την μεγάλη οργή για το αντισυνταγματικό Ν/Σ που ψηφίστηκε πρόσφατα και δείχνει πως ήδη οι φοιτητές οργανώνονται για να μείνει στα χαρτιά. Ο «Φ.Κ.» ως μια ανεξάρτητη φωνή και ανοιχτή στο δημοκρατικό διάλογο, δημοσιεύει το κάλεσμα των φοιτητριών-φοιτητών του Ναυπλίου. 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

Εμείς, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου, στις 8 Φεβρουαρίου, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το χώρο του Πανεπιστημίου μας, που ανέκαθεν μας ανήκε. Αφού συσπειρωθήκαμε και με απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου, ιδρύθηκε το Κέντρο Αγώνα, μια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει την άμεση αντίδραση στο νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη. 

 Με ορμητήριο το Κέντρο μας (Κεντρικά Διδακτήρια Τ.Θ.Σ.Ν.) δηλώνουμε πλήρως ενεργοί και λειτουργικοί σχετικά με τις δράσεις που αποφασίζουμε στις συνελεύσεις μας, είτε αυτές είναι ανοιχτές στο κοινό, είτε διεξαχθείσες στον κλειστό φοιτητικό μας κύκλο.  

Νιώθοντας το χρέος μας να αντιδράσουμε στις εξελίξεις των ημερών, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το Κέντρο Αγώνα, την εστία δηλαδή των απαραιτήτων δραστικών κινήσεων με στόχο το άνοιγμα του κινήματος που εγείρεται μέρα με τη μέρα, σε όλη την κοινωνία. Τα τεκταινόμενα  των ημερών αφορούν όλες τις καταπιεσμένες μερίδες της κοινωνίας μας και στόχος μας είναι να παρακινήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους και μη. Το πλάνο είναι απλό και ο φόβος δεν υπάρχει. Όχι λόγο άγνοιας, λόγω συλλογικότητας αλληλεγγύης και σιγουριά για το εγχείρημά μας και τις καταβολές του. 

•ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ. 

•ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ. 

•ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ. 

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Συμπεριφερόμαστε πάντα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που όλοι καταβάθος καλλιεργούμε με σκοπό την αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου πανδημίας. Έτσι λοιπόν ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  στη δημιουργία ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! 

e-mail επικοινωνίας: kalwn_texnwn_naupliou@hotmail.com 

+ posts