Ράδιο Πάντειον: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής  για το νέο πρόγραμμα

Ράδιο Πάντειον: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα

Μετά από 4 επιτυχημένους μήνες λειτουργίας, πάνω από 350 ώρες live προγράμματος, 23 εκπομπές που δημιουργήθηκαν από 43 παραγωγούς, δεκάδες χιλιάδες μοναδικούς ακροατές και μια ολόκληρη κοινότητα που αγκάλιασε το Ράδιο Πάντειον, η Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου ετοιμάζεται για τη νέα ραδιοφωνική σεζόν, δηλαδή το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Με συντονίστρια του την κα. Επικ. Καθηγήτρια κα. Αγγελική Γαζή και μια δυναμική ομάδα φοιτητριών/φοιτητών που συνδιοικούν το ραδιόφωνο του ΑΕΙ της Λεωφόρου Συγγρού, το Ράδιο Πάντειον κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλη την κοινότητα του Παντείου.

Φοιτητές/φοιτήτριες, μέλη ΔΕΠ, Διοικητικοί όλες και όλοι, όλα τα ενεργά μέλη της παντειακής κοινότητας είναι δεκτά αν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Σταθμού. Οι δηλώσεις έχουν ήδη άνοιξει και θα παραμείνουν ανοιχτές για όλο τον Σεπτέμβριο, ούτως ώστε το νέο πρόγραμμα να διαμορφωθεί αρχές Οκτωβρίου και να βγει στον αέρα με την έναρξη του νέου εξαμήνου, δηλαδή τη Δευτέρα στις 10 Οκτωβρίου. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και τα στοιχεία που είναι άκρως απαραίτητα για την ένταξή σας στην Ομάδα Παραγωγών.

Δηλώνετε εδώ: https://forms.gle/hJURSm2qUXzYF6ZV8

Μετά την υποβολή της δήλωσής σας οι Υπεύθυνοι Προγράμματος θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Τι χρειάζεται να έχεις για να δηλώσεις συμμετοχή στο Ράδιο Πάντειον (πέραν από το να είσαι μέλος της κοινότητας του Πανεπιστημίου); Αν αγαπάς την μαγεία και τη συντροφιά του ραδιοφώνου, μια μαγεία που μένει αναλλοίωτη εδώ και 120 χρόνια, πιστεύεις πως έχεις κάτι βαθιά μέσα σου που θέλεις να εκφράσεις και να πεις, έχεις ήδη μια δημιουργική ιδέα… τότε έχεις τα βασικότερα προσόντα για να γίνεις το επόμενο μέλος της διαδικτυακής συχνότητας του Παντείου. Μια συχνότητα που δημιούργησε παρέες, φιλίες και μας έφερε κοντά, ανέστησε εκείνο το αίσθημα κοινότητας που είχε νεκρωθεί με την πανδημία και την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

«Μια εμπειρία μοναδική που μας έφερε κοντά και δημιούργησε έναν θεσμό που έλειπε από το Πανεπιστήμιό μας» χαρακτηρίζουν το Ράδιο Πάντειον οι φοιτήτριες/φοιτητές-παραγωγοί (κυρίως από το Τμήμα Επικ. Μέσων και Πολιτισμού, αλλά και από άλλα Τμήματα) που στελέχωσαν τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες κορυφαία στιγμή υπήρξε και η πραγματοποίηση των εγκαινίων του Σταθμού στις 15 Ιουνίου με τις Πρυτανικές Αρχές, τους Κοσμήτορες, τα μέλη ΔΕΠ, τους συμφοιτητές τους και φίλους του Ράδιο Πάντειον να τιμούν με την παρουσία τους την Ομάδα των Παραγωγών που παρουσιάστηκε στο κοινό σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Κήπο του Παντείου.

Ας δούμε λοιπόν και τους ανθρώπους πίσω από το μικρόφωνο μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ των εγκαινίων (σε παρένθεση οι εκπομπές που πραγματοποίησαν οι παραγωγοί την προηγούμενη σεζόν). Κάποιοι φέτος θα φύγουν (Erasmus, πτυχία κ.α.), άλλοι θα μείνουν, ενώ κάποιοι ανανεώνονται και ετοιμάζονται δυναμικά για τη νέα σεζόν του Σταθμού. Θα τους τιμήσουμε σε αυτό το άλμπουμ όλες και όλους εδώ, γιατί με την καθοδήγηση της κα. Γαζή, την υποστήριξη της Πρυτάνεως κας. Χρ. Κουλούρη και όλοι μαζί δημιουργήσαμε τη Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αναμένουμε τις δηλώσεις σας για την νέα συναρπαστική σεζόν του Ράδιο Πάντειον!

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.