Ράδιο Πάντειον: Επίσημα εγκαίνια του Σταθμού (Τετάρτη 15/6-19:00)

Ράδιο Πάντειον: Επίσημα εγκαίνια του Σταθμού (Τετάρτη 15/6-19:00)

Οι συνολικά 49 παραγωγοί-φοιτήτριες/φοιτητές του Ράδιο Πάντειον (που εδώ στον «ΦΚ» μάθατε πρώτα την ίδρυση και λειτουργία του στις 4 Απριλίου) καλούν την παντειακή κοινότητα -και μη- αύριο στα μεγάλα τους εγκαίνια. Ο μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός του Παντείου αποτελεί μια προσπάθεια φοιτητών-ακαδημαϊκών και της Πρυτανείας του ΑΕΙ της Λεωφόρου Συγγρού, που αποδεικνύει περίτρανα πως σε δύσκολες εποχές, μπορούν να γίνουν ξεχωριστά πράγματα στα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η Ομάδα των Παραγωγών του Ράδιο Πάντειον αναφέρει στο επίσημο Δελτίο Τύπου της για τα εγκαίνια του Σταθμού:

«Η Ομάδα των Ραδιοφωνικών Παραγωγών του «Ράδιο Πάντειο», της Φωνής του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, σας προσκαλεί στη μεγάλη της γιορτή, τα επίσημα εγκαίνια του Σταθμού μας την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, ώρα 19:00 στον Κήπο του Παντείου (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 136 Φραγκούδη Πάντου, Αθήνα 176 71).

Το «Ράδιο Πάντειον» είναι μια συλλογική προσπάθεια συνολικά 49 φοιτητριών και φοιτητών από πολλά Τμήματα του Παντείου (με τους περισσότερους να είναι φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού). Υπεύθυνη Καθηγήτριά του είναι η κα. Αγγελική Γαζή (επίκουρη Καθηγήτρια στο Ε.Μ.ΠΟ.) και αποτελεί μια συνεισφορά της Πρυτάνεως κας. Χριστίνας Κουλούρη, η οποία στήριξε την ιδέα των φοιτητών.

Την εκδήλωσή μας θα τιμήσoυν η Πρύτανις, οι Αντιπρυτάνεις και οι Κοσμήτορες των Σχολών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παρουσίαση των ραδιοφωνικών μας εκπομπών και των παραγωγών του Σταθμού μας. Η μετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει και μέσω της διαδικτυακής μας συχνότητας https://radiopanteion.wordpress.com/.

Μουσικές επιλογές των παραγωγών μας, ελαφρύ σνακ και κρασί θα κλείσουν την εκδήλωση στον Κήπο του Παντείου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να στηρίξετε το εγχείρημά μας και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19:00.

Σας περιμένουμε!»

Συνεπώς, αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον μοναδικό ραδιοφωνικό κόσμο της παντειακής κοινότητας… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου, αύριο στις 19:00 το απόγευμα. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου.