Ράδιο Πάντειον: Μαραθώνια κάλυψη των Εκλογών από τις 18:00 έως τις 5:00

Ράδιο Πάντειον: Μαραθώνια κάλυψη των Εκλογών από τις 18:00 έως τις 5:00

Με διαφορετικό σήμα, νέο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα και άκρως δυναμικό στον πρώτο μήνα λειτουργίας του, το «Ράδιο Πάντειον», η Φωνή του Παντείου Πανεπιστήμιου θα καλύψει και τις φετινές Φοιτητικές Εκλογές που λαμβάνουν χώρα μετά από 3 χρόνια, όπου σχεδόν τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο και διακυβεύονται πολλά από τη συμμετοχή όλων μας.

Με μεταμεσονύχτια κάλυψη η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων

Οι κάλπες ανοίγουν αυτή την Τετάρτη 18 του Μάη από τις 7:00 έως και τις 19:00 το απόγευμα, με τις/τους φοιτήτριες/φοιτητές να καλούνται να διαμορφώσουν τους νέους συσχετισμούς δυνάμεων στους Φοιτητικούς τους Συλλόγους. Για το ΑΕΙ της Λεωφόρου Συγγρού, οι κάλπες στήνονται ανά Τμήμα και ο Σύλλογος είναι ενιαίος. Η «Τελική Αναμέτρηση Φοιτητικών Εκλογών Παντείου 2022» θα περιλαμβάνει συνεχή ενημέρωση ενδιάμεσα του προγράμματος του Σταθμού.

  • Την αρχή θα κάνει το νέο ενημερωτικό Magazino («Το είπε η Κουκουβάγια») στις 18:00-18:10.
  • Στη συνέχεια στο 2ο μέρος της εκπομπής «Τα Σημάδια του Χρόνου» στις 19:00-20:00, θα υπάρξει ενημέρωση για την συμμετοχή, τα γεγονότα σε άλλα ΑΕΙ και τη μέχρι εκείνης της στιγμής διεξαγωγή των εκλογών στο Πάντειο.
  • Η μαραθώνια κάλυψη θα συνεχιστεί και μετά τα μεσάνυχτα, όπου από τις 2:00 μέχρι τις 5:00 το πρωί, θα έχουμε την «Εκλογική Βραδιά» στο Ράδιο Πάντειον με ρεπορτάζ από την καταμέτρηση των ψήφων, εκτιμήσεις και σχόλια από εκπροσώπους των φοιτητικών πολιτικών δυνάμεων.

Στις 5:00 το πρωί θα έχουμε -κατά πάσα πιθανότητα- και τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορα Τμήματα του Παντείου Πανεπιστημίου. Την όλη κάλυψη της «Τελικής Αναμέτρησης των Φοιτητικών Εκλογών Παντείου 2022» έχουν αναλάβει οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Ράδιο Πάντειον» Ευθύμης Κόντος, Κατερίνα Δημητρέσκου (συντάκτρια του ΦΚ) και Βαγγέλης Βαλαβάνης (συντάκτης του ΦΚ).

Για να βρίσκεστε μέσα στον παλμό των Φοιτητικών Εκλογών του Παντείου, αλλά και όλης της Ελλάδας, συντονιστείτε, αυτή την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Ράδιο Πάντειον, τη Φωνή του Παντείου Πανεπιστήμιου.