Συγκλονιστικός Χ.Ζαραλίκος- Νέο βίντεο με Εκκλησία, Covid-19, Σ. Τσιόδρα και άλλα

Συγκλονιστικός Χ.Ζαραλίκος- Νέο βίντεο με Εκκλησία, Covid-19, Σ. Τσιόδρα και άλλα

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ τον ανακάλυψα πριν λίγους μήνες, την περίοδο του προηγούμενου lockdown και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο stand-up comedian Χριστοφόρος Ζαραλίκος είναι κάτι που λείπει εδώ και καιρό από τη χώρα μας. Καλή, εύστοχη και προς πάσα κατεύθυνση σάτιρα. Είναι πραγματικά θλιβερό στη χώρα του Αριστοφάνη δύσκολα εντοπίζονται τόσο μεγάλα ταλέντα. Ο Ζαραλίκος, μαζί με αρκετούς αντίστοιχους του είδους του αποτελούν την κατάλληλη φωνή που αναδεικνύει και κατακρίνει τα «κακώς κείμενα» της εποχής μας (και δεν είναι και λίγα).

Σε αυτό το επεισόδιο του ZaraleaksTV με τίτλο «2 νέα μέτρα οριζόντια για όλους» δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ο μεσαιωνικός παραλογισμός της Εκκλησίας για τον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι δηλώσεις του για τα Μ.Μ.Μ. και η ασύστολη αστυνομική βία των τελευταίων ημερών σχολιάζονται από το αγαπημένο stand-up πειραχτήρι.

Αξίζει να απολαύσετε το νέο του βίντεο:

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.