Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών: Καμπάνια για δικαστικά έξοδα Βασίλη Δημάκη

Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών: Καμπάνια για δικαστικά έξοδα Βασίλη Δημάκη

O Βασίλης Δημάκης που έγινε σύμβολο αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Βασίλης Δημάκης που έχει πολεμηθεί όσο κανένας από το φασιστικό κράτος.

Ο Βασίλης Δημάκης που σπούδασε εντός των τοιχών της φυλακής, αρίστευσε και πήρε εν τέλει το πτυχίο του ως πολιτικός επιστήμονας μέσα στις άθλιες συνθήκες των φυλακών.

Ο Βασίλης Δημάκης που έχει τιμωρηθεί με σκληρό τρόπο, όχι για τα αδικήματά, του για τα οποία εκτίει την ποινή του όπως ορίζει ο νόμος, αλλά για τις πολιτικές πεποιθήσεις του με παραδοχή της τότε υπουργού της κυβέρνησης Σοφίας Νικολάου.

Ο Βασίλης Δημάκης που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για κάθε άνθρωπο εντός των φυλακών όχι για το παρελθόν του, αλλά γι’αυτό που κατάφερε να γίνει μέσα στο τόσο βρώμικο περιβάλλον των ελληνικών φυλακών.

Ο Βασίλης Δημάκης που παλεύει με ένα κράτος, με αλλεπάλληλα δικαστήρια, πειθαρχικά και ό,τι άλλο μπορεί να τον εξαντλήσει ψυχολογικά, σωματικά και φυσικά οικονομικά.

Ο Βασίλης Δημάκης που είναι ο τελευταίος που κινδυνεύει η κοινωνία από την αποφυλάκισή του, παρά μόνο να κερδίσει από αυτόν.

Για αυτόν τον Βασίλη, η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη, για να καταφέρει να δώσει άλλον έναν δικαστικό αγώνα απέναντι στο κράτος, με αίτημα την δίκαιη από τον νόμο αίτηση αποφυλάκισής του και να πάψει επιτέλους αυτή η τιμωρητική, άδικη και καθόλου χρήσιμη πλέον κράτησή του.

Το ΣΥΔ (Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών) με πρωτοβουλία του, ξεκίνησε μια καμπάνια για τη στήριξη του Βασίλη Δημάκη στον δικαστικό του αγώνα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5052088126112
ΙΒΑΝ:
GR95 0172 0520 0050 5208 8126 112
SWIFT – BIC: PIRBGRAA –

❗ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ❗
ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ:
ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΒΔ

Και η ελάχιστη συνεισφορά είναι πολύτιμη.

Official Facebook Group για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το ιστορικό του Βασίλη Δημάκη, τη δράση του, τη συμπεριφορά του κράτους απέναντί του και τους αγώνες του:

https://www.facebook.com/groups/478422934316440/?ref=share

+ posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *