Φιλικές Ανακοινώσεις

Φιλικές Ανακοινώσεις

Κλείσε την μουσική, βγάλε τα ακουστικά και άκου την ανακοίνωση. Αν συνεχίσεις να φοράς τα ακουστικά, θα αποτελέσεις τον κίνδυνο της χώρας μας. Σταμάτα την μουσική, δεν είναι ουσιώδης. Άκου τους Μεγάλους.

Ανακοίνωση 1

“Καλησπέρα αγαπητοί επιβάτες του συρμού μας. Να σας ενημερώσουμε πως οι σταθμοί Ζωής, Αγάπης, Ελευθερίας και Επανάστασης, θα παραμείνουν κλειστοί έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αναδιαμόρφωσης των υποδομών. Επόμενος σταθμός, Φυλακή. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του συρμού, θα ελέγχονται συνεχώς τα κινητά σας τηλέφωνα προς αποφυγή τυχόν δημοσιεύσεων ψευδών ειδήσεων. Ο έλεγχος πραγματοποιείται από διακεκριμένα μέλη του άριστα εξοπλισμένου προσωπικού μας. Παρακαλείσθε να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να δαμάζετε τις σκέψεις σας, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα έκρηξης επαναστατικών εκδηλώσεων και εξεγέρσεων. Επιπλέον, να σας πληροφορήσουμε πως η χρήση λέξεων “Πολιτική”, “Παιδεία” και “Κρίση” διώκεται ποινικά με πρόστιμο των 300.000 ευρώ. Ομοίως, συζητήσεις πολιτικού και ταξικού περιεχομένου απαγορεύονται ρητά από τον άγραφο νόμο του Συντάγματός μας.”

Ανακοίνωση 2

“Οι επιβάτες με κατεύθυνση τον σταθμό Δημοκρατίας παρακαλούνται να αποβιβαστούν, γιατί ο συρμός είναι ήδη γεμάτος. Εισιτήρια για τον επόμενο συρμό με κατεύθυνση τον σταθμό Δημοκρατίας διατίθενται στα αστυνομικά μας τμήματα με την τιμή των 60.000 ευρώ ανά κεφάλι.”

Τελείωσαν οι ανακοινώσεις. Όλοι κάθονται γύρω μου σιωπηλοί και κοιτούν το θορυβώδες άσπρο χρώμα του τοίχου του τρένου. Δεν κλείνουν τα μάτια τους και μιλούν με τις σκέψεις τους.

Ανακοίνωση 3

“Σας ευχόμαστε μια όμορφη διαδρομή!”

Εκεί είναι που το ταξίδι τελειώνει. Και τελειώνει για πάντα.

Κάπου σαν τα Τέμπη, μια αόριστη ημερομηνία.

+ posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *