Φ.Κ. Αποκλειστικό: Απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγητή σε εξέταση στο Ε.Μ.Π.

Στα δύσκολα πλαίσια που διεξάγεται αυτή η εαρινή εξεταστική δεν λείπουν δυστυχώς τα παρατράγουδα και οι απαράδεκτες συμπεριφορές από καθηγητές. Ένα τέτοιο περιστατικό πληροφορηθήκαμε κι εμείς στον «Φ.Κ.», το οποίο δεν μπορούμε να μην δημοσιεύσουμε και να αναδείξουμε.

Τι ακριβώς συνέβη στο Ε.Μ.Π.;

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει αναλυτικά την ανεκδιήγητη συμπεριφορά ενός καθηγητή στο Μετσόβιο, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μαθήματος «Ενεργειακή Οικονομία». Με ύφος που μόνο λοχαγό ή στρατάρχη θυμίζει, μιλά με αγενέστατο τρόπο στους φοιτητές. «Κλείνει η εξέταση. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.» Με έναν τέτοιο καταλυτικό τρόπο ολοκλήρωσε την εξέταση των φοιτητών του, ενώ στο βίντεο αναφέρεται η πλήρης απουσία συνεργασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση την οποία η Υπουργός Παιδείας χαρακτηρίζει «άκρως επιτυχημένη».

Εννοείται πως όλες/όλοι οι καθηγήτριες/καθηγητές δεν είναι σαν τον συγκεκριμένο, όμως ο εν λόγω ακαδημαϊκός δείχνει ότι αυτή η εξεταστική μόνο του ποδαριού μπορεί να χαρακτηριστεί (και αυτός είναι ο ελαφρύτερος χαρακτηρισμός για το περιστατικό).

Το ρεπορτάζ τρέχει την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και εννοείται πως θα επανέλθουμε πιο αναλυτικά σχετικά με το ζήτημα. Ας ελπίσουμε πως η τηλεκπαίδευση από Σεπτέμβριο θα φύγει από τις σχολές και τις σπουδές μας και το κυριότερο: κάποια στιγμή οι υποστηρικτές της λάθος διεξαγωγής της μακάρι να βγουν από τον λήθαργο.

4 thoughts on “Φ.Κ. Αποκλειστικό: Απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγητή σε εξέταση στο Ε.Μ.Π.

  1. Εάν δυνασθε να επικοινωνήσετε μαζί μου διαθέτω υλικό για Καθηγητή ΕΜΠ που παραπέμπει σε απαράδεκτη συμπεριφορά και Βανδαλισμούς στο χώρο Γραμματείας που εργάζομαι. Που αποστέλλω φωτογραφίες και κείμενο; Απαντώ στο eMail c.pissiota@gmail.com

    1. Καλησπέρα σας. Θα μας ενδιέφερε το θέμα σας μπορείτε να μας αποστείλετε το ο,τιδήποτε έχετε στην κατοχή σας στο email μας: foititikoskosmos2018@gmail.com

    2. Αυτό το υλικό όμως αν έιναι παράνομα αποκτηθέντο ή εν αγνοία του καθηγητή δεν μπορει να παρουσιαστει πουθενά όμως.

      1. Η Συντακτική μας Ομάδα κατόπιν Συμβουλίου της θα αποφασίσει αξιολογήσει το υλικό. Σας ευχαριστούμε για τη σύσταση.

Comments are closed.