ΦΚ Podcast: «Μπαλαδόφατσες», το αθλητικό Podcast που δεν πρέπει να χάσεις!

ΦΚ Podcast: «Μπαλαδόφατσες», το αθλητικό Podcast που δεν πρέπει να χάσεις!

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η ενασχόλησή μου με τα Αθλητικά έχει τις ρίζες της από τα πολύ μικρά μου χρόνια. Πάντα λάτρευα να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες και να διαβάζω αθλητικά νέα. Είχα συλλογή με περιοδικά αθλητικού περιεχομένου, ενώ στις εφημερίδες των γονιών μου πάντα με τραβούσε η στήλη των αθλητικών. Τον χώρο για να ασχοληθώ πιο ενεργά με αυτό και να νιώσω για λίγο αθλητικός συντάκτης μου τον έδωσε ο Φοιτητικός Κόσμος.

Το καλοκαίρι στο μυαλό μου υπήρχαν αρκετές ιδέες, ήθελα να δημιουργήσω δύο νέες στήλες στην αθλητική γωνιά του σάιτ για την Premier League και την Superleague και μελλοντικά να κάνω ένα Podcast. Οι στήλες αυτές έγιναν και γεμίζουν δημιουργικά την εβδομάδα μου (ευελπιστώ και την δική σας) όμως η ιδέα του Podcast έμενε απλά ως ιδέα και δεν προχωρούσε σε πράξη. 

Το καλοκαίρι είχαμε την είσοδο ενός νέου συντάκτη στον Φοιτητικό Κόσμο, του Βαγγέλη Τερζή. Με τον Βαγγέλη ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο και έκτοτε είχαμε χαθεί. Βλέποντας την ωραία προσπάθεια που γίνεται στον Φοιτητικό Κόσμο μέσα από μένα, θέλησε να γίνει μέρος αυτού του εγχειρήματος. Πράγματι, έστειλε ένα κείμενό του και έγινε μέλος της ομάδας μας. Στο πρώτο συμβούλιο λοιπόν που ήταν παρών έριξε στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε μαζί ένα αθλητικό Podcast. Είχε διαβάσει τα κείμενά μου και θεώρησε ότι μπορούμε να συμπράξουμε και να ταιριάξουμε σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Η πρότασή του με χαροποίησε πολύ και η ιδέα που είχα και εγώ αλλά δεν τολμούσα να την πραγματοποιήσω έπαιρνε σάρκα και οστά με συνοδοιπόρο τον Βαγγέλη.

Ο τίτλος του Podcast, «Μπαλαδόφατσες». Ένα Podcast όπου θα συζητάμε για θέματα επικαιρότητας σχετικά με τον αθλητισμό με το κύριο επίκεντρο να βρίσκεται σε δύο αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα αθλήματα που παρακολουθούμε και μας αρέσουν περισσότερο. Σημαντικό χώρο στις συζητήσεις δεν μπορεί παρά να λαμβάνει η Premier League, το αγαπημένο μας πρωτάθλημα στον κόσμο, η Superleague, γιατί δεν μπορούμε χωρίς λίγη καλτίλα, λίγη επαφή με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα λαμβάνουν επίσης την προσοχή που τους αξίζει. Φυσικά δεν θα αφήσουμε και τους μπασκετικούς μας φίλους παραπονεμένους, καθώς θα σχολιάζουμε και την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «Μπαλαδόφατσες» παίζουν μπάλα και στο χορτάρι και στο παρκέ και σας περιμένουν όλους να ακούσετε τι έχουν να πουν! Στόχος μας είναι να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά τόσο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ όσο και για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να ακούσει μια ανάλαφρη κουβέντα. 

Το πρώτο επεισόδιο μας είναι ανεβασμένο στο Spotify και γράφοντας τον τίτλο Μπαλαδόφατσες μπορείτε να το ακούσετε. Θα ήταν χαρά μας!

Το εβδομαδιαίο ραντεβού μας θα είναι κάθε Παρασκευή στο Spotify. See you there!!

+ posts

Ονομάζομαι Θανάσης Σχοινάς και είμαι 4ετής φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Είμαι λάτρης των αθλημάτων και κυρίως του ποδοσφαίρου, ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα, θεατρόφιλος και μουσικόφιλος και στον ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία. Επιθυμώ ένα κόσμο που ο ρατσισμός, η βία και η αγένεια θα 'ναι άγνωστες λέξεις και η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η ευγένεια και ο σεβασμός ευρέως διαδεδομένες. Άλλωστε... την Άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις!