Φοιτ. Εστίες Πατρών: Αγώνας για τον μικρό Μιχάλη

Φοιτ. Εστίες Πατρών: Αγώνας για τον μικρό Μιχάλη

Ο μικρός Μιχάλης από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, ταλαιπωρείται από καρκίνο του ήπατος από τον Οκτώβριο του 2022 έχει υποβληθεί σε κύκλους χημειοθεραπειών αλλά δυστυχώς δεν είχαν το επιθυμιτό αποτέλεσμα… Έτσι χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε κέντρο υγείας της Γαλλίας για να κάνει μεταμόσχευση ήπατος,καθώς πλέον η ζωή του βρίσκετε σε μεγάλο κίνδυνο.

Πρωτοβουλία ανθρωπίσμου και αγάπης πήρε η ποδοσφαιρική ομάδα  της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών αποφασίζοντας να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ενάντια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών με σκοπό την συλλογή χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί στην οικογένεια του μικρού Μιχαήλ.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών. (Τιμή Εισιτηρίου: 3 ευρώ)

Στην Ανακοίνωση που εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Ομάδα του τμήματος της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών αναγράφετε:   “Ευχαριστούμε την Εθελοντική Οργάνωση ”Παιδική Χαρά” που ευαισθητοποιείται ενεργά στην αρωγή παιδιών που έχουν την ανάγκη μας και ένα ακόμη ευχαριστώ που μάς χαλυβδώνει το σπουδαίο αίσθημα της ευαισθησίας, της ενσυναίσθησης και της κοινωνικής ευθύνης! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!”.

Είναι όμορφο να ενώνουν οι άνθρωποι τις δυνάμεις τους, πόσο μάλλον όταν είναι φοιτητές με όραμα να καλυτερέψουν τον κόσμο με την δικιά τους πρωτότυπη κίνηση. Ας μην ξεχνάμε όμως τον σκοπό που είναι η στήριξη αυτού του μικρού παιδιού που έχει δικαιώμα στην ομορφία της ζωής όσο όλοι μας, όσοι λοιπόν δεν μπορούν να παρευρεθούν στον αγώνα ή θέλουν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK IBAN : GR9401407010701002002029468 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ (Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης.)

PayPal https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness Για κατάθεση από εξωτερικό: IBAN : GR9401407010701002002029468 BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS BIC : CRBAGRAA BRAND’S NAME : 701 ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

Γεια παιδιάαα! Ονομάζομαι Μαρία Αθανασοπούλου, είμαι 19 χρονών, γεννηθείσα στις 27/09/2002 (ναι, ζυγός είμαι) και σπουδάζω στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στην Πάτρα. Αγαπώ πολύ το γράψιμο και χαίρομαι που πλέον έχω ένα βήμα για να εκφράσω τις σκέψεις μου δημόσια.
Σκέψη άκρως συνειρμική, μ’ αρέσει να διαβάζω βιβλία, να πίνω ούζο με πορτοκαλάδα και να παίζω κιθάρα. Για μένα η συγγραφή είναι μια μορφή τέχνης και η Τέχνη -αντίθετα με αυτό που πολλοί πιστεύουν- δεν πρέπει να ’ναι όμορφη, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, πρέπει να σε κάνει να αισθανθείς κάτι.