Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Φ.Κ./Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Φ.Κ./Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου χθες το απόγευμα (30/3/2022). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Aστυνομίας, η μεταγωγή της από τη Πάτρα προς την Αθήνα έγινε γύρω στις 16:30-17:00.

Στη διαδρομή για την μεταγωγή της, γνωστοποιήθηκε το πόρισμα του τοξικολογικού ελέγχου για την αυξημένη ουσία (κεταμίνη) που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας. Τα υψηλά ποσοστά αυτής της αναισθητικής-κατασταλτικής ουσίας, επιβεβαίωσαν τις υποψίες πως ο θάνατος του παιδιού ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν φτάσει στην Αθήνα με την συνοδεία της Αστυνομίας, γύρω στις 19:00, βγήκε το ένταλμα σύλληψής της και οδηγήθηκε απευθείας στη ΓΑΔΑ. Ταυτόχρονα, έξω από το σπίτι της οικογένειας της Ρούλας στην Πάτρα έσπευσε να μαζευτεί πλήθος κόσμου εκφράζοντας την οργή και το μίσος του με μανία για τα όσα μαθεύτηκαν. 

Σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί -με μεγάλη προσοχή- στα δικαστήρια Ευελπίδων κατά τις 9:00, όπου και θα ζητήσει προθεσμία, ώστε να ετοιμάσει την απολογία της. Ενδεχομένως, το διάστημα που εκτιμάται ότι θα της δοθεί για την ετοιμασία της απολογίας με τον δικηγόρο της είναι 3-5 μέρες. 

Μάλιστα, είχαν δοθεί αυστηρές εντολές στους αστυνομικούς να την επιβλέπουν διαρκώς χθες το βράδυ, ώστε να μην βλάψει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ΓΑΔΑ.  

Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις όχι μόνο για τα όσα θα πει η Ρούλα, αλλά και για τις συνεχείς έρευνες που προσπαθούν να διεξάγουν από δω και πέρα ως προς τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών.

+ posts

Ονομάζομαι Κατερίνα Δημητρέσκου, κατάγομαι από την Ρόδο και σπουδάζω στο Τμήμα Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δηλώνω λάτρης των τεχνών, αλλά την μεγαλύτερη αγάπη την τρέφω για τον κόσμο του θεάτρου. Είμαι ένα πνεύμα ανήσυχο και μ’ αρέσει να καταπιάνομαι με όσα πράγματα με κάνουν ευτυχισμένη. Ένα απ’ αυτά είναι η γραφή, που μέσω αυτής μπορώ και μοιράζομαι σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς κ.α. με τον υπόλοιπο κόσμο.