Does The Rabbit Know?

Does The Rabbit Know?

Σε καιρούς χαλεπούς, δύσκολους και ανήθικους, όπως αυτούς που ζούμε τώρα, ο (πραγματικός) καλλιτέχνης χρειάζεται να γίνει πολύ δημιουργικός, πρέπει να είναι ιδιαίτερος, να καταπιάνεται με αυτά τα ανήθικα και άδικα που συμβαίνουν και να τα απεικονίσουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συμβάλλουν στην ανάγκη συνειδητοποίησης της άμεσης αλλαγής που επιβάλλεται στην ανθρώπινη φύση. Αλλάζει όμως η εσωτερική φύση οποιουδήποτε έμβιου όντος;

Βεβαίως, εγώ δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε κάτι τέτοιο, όπως και κανένας άλλος άνθρωπος την δεδομένη στιγμή. Μόνο απόψεις. Δυστυχώς, δεν είμαι ούτε καλλιτέχνης ρε γαμώτο… Αλλά αυτό που καταφέρνω να κάνω είναι να αποβάλλω κάποιες φορές τον εγωισμό μου και να εκφράζομαι μέσα από τα δημιουργήματα άλλων ατόμων. Και σήμερα, αυτό το ιδιαίτερο άτομο που “γνώρισα” είναι ο The Rabbit Knows. Ε, και είναι απλά υπέροχος για να περιγράψει το σήμερα. Απότομος, επικίνδυνος, έξυπνος, κοφτερός και κυρίως αναρχικός. Με ξεκάθαρη επιρροή από Αρκά. Αλλά για να σώσω και μερικές λέξεις, απολαύστε (και προβληματιστείτε). Α, και σίγουρα επισκεφτείτε το σάιτ του για περισσότερες σαρκαστικές-πολιτικές-κοινωνικές-υπαρξιακές δημιουργίες.

+ posts

Παύλος Γιαννόπουλος... Αμέ, έχω και εγώ ένα όνομα. Ένα όνομα και ένα επίθετο, ανάμεσα σε τόσα άλλα στον κόσμο ετούτο. Ένας απλός φοιτητής του Καποδιστριακού, συγκεκριμένα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, διαβάζοντας και γράφοντας συνεχώς, προσπαθώντας να αφυπνίσω συνειδήσεις προπαγανδίζοντας (αν υπάρχει τέτοια φράση), ώστε στον βαθμό που και εγώ μπορώ να δώσω το θετικό μου στίγμα σε μία Γη που βράζει. Σε κοινωνίες και άτομα που χρήζουν εν συναίσθησης και εν συνείδησης.
ΦΚ λέγεται το project που μπορεί να πετύχει και να μετουσιώσει τα παραπάνω. Mία φοιτητική ιστοσελίδα που χαρακτηρίζεται από μία ανιδιοτέλεια και μία αντικειμενική υποκειμενικότητα που στους καιρούς μας απουσιάζουν.