Καλοκαίρι στην Αθήνα=CT Garden Festival/Μια δροσιά πολιτισμού τον Ιούλιο

Καλοκαίρι στην Αθήνα=CT Garden Festival/Μια δροσιά πολιτισμού τον Ιούλιο

Οι μαγικές συναντήσεις του καλοκαιριού. Πολλά πράγματα σου έρχονται στο νου όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι. Όμορφα μέρη, παγωμένα ποτά, αγαπημένοι φίλοι, καλοκαιρινοί έρωτες, χορός και συναυλίες κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα λείψει και φέτος από το CT GARDEN FESTIVAL.

Εκεί θα δώσουμε ραντεβού με τους φίλους και τις οικογένειές μας για να απολαύσουμε κάποιες φορές τραγούδια που ξεκλειδώνουν τις παιδικές μας και άλλοτε τραγούδια που αγαπήσαμε και ταυτιστήκαμε ως ενήλικες.

Θα απολαύσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουμε μαζί τους, θα χορέψουμε και θαμοιραστούμε συναισθήματα και εικόνες γεμάτες χαρά.

Στη γλωσσική εικόνα του κόσμου, η χαρά είναι από τις σημαντικότερες πολιτιστικές έννοιες, είναι το αίσθημα μεγάλης ευχαρίστησης που όλοι εμείς στο CT Garden θέλουμε να σας μεταδώσουμε.

Το πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό πρόγραμμα του CT Garden είναι εδώ!

Ο Ιούλιος ακόμα τρέχει και ο «Φοιτητικός Κόσμος» σε καλεί να γνωρίσεις αυτή τη γιορτή πολιτισμού που λαμβάνει χώρα εξωτερικό χώρο του «Christmas Theater». Σήμερα η νικήτρια του διαγωνισμού μας θα βρεθεί στη συναυλία του κορυφαίου Μίλτου Πασχαλίδη, ενώ προσεχώς θα έχουμε και ανταποκρίσεις συντακτών μας από τις μαγικές βραδιές που θα συνοδεύσουν τις ζεστές βραδιές του Ιούλη.

Η Συντακτική μας Ομάδα ευχαριστεί πολύ το CT Garden Festival για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη και ελπίζει να γίνει η νέα σας καλοκαιρινή «συνήθεια».

Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του CT Garden Festival:

Τετάρτη 19 Ιουλίου: METALLICA tribute by SCREAM inc

Δευτέρα 24 Ιουλίου: Γιάννης Κότσιρας με τις Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου

Τρίτη 25 Ιουλίου: Λίνα Νικολακοπούλου και Παρασκευάς Καρασούλος. Με τους Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα, Θοδωρή Νικολάου

Τετάρτη 26 Ιουλίου: ΠΥΞ ΛΑΞ. Η γιορτή συνεχίζεται!

 Πέμπτη 27 Ιουλίου: Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη

Παρασκευή 28 Ιουλίου: Γλυκερία. 40 χρόνια όμορφη νύχτα

Που; Στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 137. Δεν το χάνεις!

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.