Magenda & Unknown Blues Project Live @ Lazy Club (18/11-22:00)

Magenda & Unknown Blues Project Live @ Lazy Club (18/11-22:00)

Φίλοι του site μας και μπάντες που μας έχουν δώσει πανέμορφες συνεντεύξεις εμφανίζονται επί σκηνής και μας θέλουν όλους συντονισμένους!

Την Παρασκευή 18/11/2022 στο Lazy Club θα ακούσουμε μουσικάρες και θα πιούμε ποτάρες!

Σας περιμένουν εκεί να σας γνωρίσουν και να τους γνωρίσετε!

Damage: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί.

Doors Open: 22:00

Αν δεν έχετε ακούσει τίποτα για τις μπάντες, ορίστε μία ευκαιρία να τις γνωρίσετε.

Διαβάστε παρακάτω:

Unknown Blues Project-διαβάστε εδώ την ΦΚ Συνέντευξή τους

Ευελπιστούν, παρά το όνομα του συγκροτήματος, να μην μείνουν άγνωστοι για πολύ ακόμα – είναι ένα μουσικό σχήμα με καταβολές rock και blues.

Προερχόμενοι από διαφορετικά ακούσματα, αλλά πάντα με κοινούς παρονομαστές, αυτό που τους ενώνει είναι ένα όραμα να δώσουν την δική τους πνοή σε γνωστά κομμάτια αλλά και ταυτόχρονα να “γεννήσουν” δικά τους. Ο καθένας αξιοποιεί τα δικά του ακούσματα και επιρροές με στόχο να συνθέσουν όλοι μαζί τη μουσική τους, τη δική τους “πολυφωνία”.

Ινώ Χρόνη: Φωνητικά, Πλήκτρα
Αλέξανδρος Παπαβασιλείου: Μπάσο, Φωνητικά
Νίκος Ναούμ: Ντράμς
Γιάννης Διαμαντόπουλος: Κιθάρα, Φωνητικά

Τα μέλη της μπάντας έχουν να μας πουν δυο λόγια!

-Περάσαμε αρκετό καιρό εκτός δράσης, ωστόσο είμαστε παραπάνω από έτοιμοι να κάνουμε έναν μεγάλο χαμό στο live μας με τους Magenda στο Lazy! Θέλουμε να πάμε να δώσουμε πόνο, να γουστάρουμε την ψυχή μας, και να κάνουμε και το κοινό από κάτω να περάσει υπέροχα!

Magenda

Μετά τη νίκη τους στον τελικό του διαγωνισμού συγκροτημάτων του Metal Hammer Greece, η νεοσύστατη μπάντα Magenda έχει μπει δυναμικά στη νέα σεζόν και πρόκειται να μας χαρίσει μια βραδιά κλασικού και hard rock, παρουσιάζοντας υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους αλλά και διασκευές ύμνων της rock μουσικής.

Δημήτρης Χατζιάρας: Φωνητικά, πλήκτρα
Πάνος Αντωνόπουλος: Μπάσο, φωνητικά

Κλήμης Γελενκλόγλου: Κιθάρα
Ορέστης Μαύρος: Ντράμς

Οι Magenda από την άλλη μας θέλουν συντονισμένους και μας θυμίζουν ότι:

-Βρισκόμενοι στο τέλος των ηχογραφήσεων του δίσκου τους, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην αθηναϊκή ροκ σκηνή. Επόμενη στάση το Lazy, όπου η μπάντα παίζει μπάλα εντός έδρας, μιας και 2 από τους 4 είναι γείτονες της περιοχής. Η ατμόσφαιρα αναμένεται εκρηκτική και το επίπεδο πολλά υποσχόμενο!

+ posts

Ονομάζομαι Γιώτης Πέτρος και είμαι μεγαλωμένος στην όμορφη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα. Σήμερα, φοιτώ στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, παρόλα αυτά οι ασχολίες μου δεν μένουν στα πλαίσια αυτής της σχολής.
Η συγγραφή για εμένα είναι ο τρόπος να εκφράσω την ελευθερία που δεν μπορώ να βρω στον κόσμο μου. Η ενασχόλησή μου με την Τέχνη, την Μουσική και το Θέατρο με ώθησε στο να αποτυπώνω αυτόν τον κόσμο πάνω στο χαρτί.
Η αρθρογραφία που χρειάζεται η εποχή μας είναι στην σωστή ενημέρωση και στις πολύπλευρες απόψεις. Για αυτόν τον λόγο, ο Φοιτητικός Κόσμος αποτελεί για εμένα ένα εργαστήρι τέχνης που δημιουργεί ιδέες και τις μεταδίδει στους αναγνώστες του. Η φράση η οποία θεωρώ πως με χαρακτηρίζει και θα ήθελα καθένας να σκέφτεται στα καλά και στα δύσκολα είναι «χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;»