Ράδιο Πάντειον/2ος χρόνος: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα της Φωνής του Παντείου Πανεπιστημίου (έως τις 10/9)

Ράδιο Πάντειον/2ος χρόνος: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα της Φωνής του Παντείου Πανεπιστημίου (έως τις 10/9)

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε αργά και σταθερά, αποτέλεσε και αποτελεί τον χώρο έκφρασης και ψυχαγωγίας των φοιτητριών/-των του Παντείου Πανεπιστημίου από τις 4 Απριλίου του 2022. Η «Κουκουβάγια» του Ράδιο Πάντειον ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για το δεύτερο έτος λειτουργίας της, με στόχο να μεγαλώσει κι άλλο, με ακόμα πιο πλούσιο και ξεχωριστό περιεχόμενο και να αποτελέσει το βήμα για ακόμα περισσότερες/-ρους φοιτήτριες/τές. Οι αιτήσεις συμμετοχής για το Νέο Πρόγραμμα του Χειμερινού Εξαμήνου μόλις άνοιξαν.

Όπως μάλιστα ενημερώνουν στο https://radiopanteion.com/ οι φοιτήτριες/-τές Υπεύθυνοι Προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού:

«Το Ράδιο Πάντειον συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να στηρίζει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. «Η Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου» αναζητά και φέτος καινοτόμες ιδέες, δημιουργικές προτάσεις, νέες και νέους παραγωγούς· αναζητά τη σύγχρονη Φωνή της κοινωνίας και του Παντείου Πανεπιστημίου. 
Αν είσαστε μέλη της κοινότητας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και θέλετε να συμμετάσχετε στο νέο πρόγραμμα του Ράδιο Πάντειον, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση, από σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου, ως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση κάντε κλικ εδώ!».

Τι χρειάζεται να έχεις για να δηλώσεις συμμετοχή στο Ράδιο Πάντειον;

Αν αγαπάς την μαγεία και τη συντροφιά του Ραδιοφώνου, μια μαγεία που μένει αναλλοίωτη εδώ και 120 χρόνια, πιστεύεις πως έχεις κάτι βαθιά μέσα σου που θέλεις να εκφράσεις και να πεις, έχεις ήδη μια δημιουργική ιδέα… τότε έχεις τα βασικότερα προσόντα για να γίνεις το επόμενο μέλος της διαδικτυακής συχνότητας του Παντείου. Μια συχνότητα που δημιούργησε παρέες, φιλίες και μας έφερε κοντά, ανέστησε εκείνο το αίσθημα κοινότητας που είχε νεκρωθεί με την πανδημία και την εξ αποστάσεως διδασκαλία το 2020 και το 2021.

Πλέον, από το 2022, πάνω από 90 παραγωγοί, φοιτήτριες και φοιτητές, διδάκτορες, μέλη ΔΕΠ και εκατοντάδες καλεσμένοι έχουν μιλήσει στο μικρόφωνο της Κουκουβάγιας. Συμμετοχές σε μεταδόσεις, συνέδρια και πολλές δράσεις, συνθέτουν το πλούσιο βιογραφικό της Φωνής του Παντείου Πανεπιστημίου που αναζητά τα νέα παιδιά που θα επανδρώσουν την Ομάδα των Παραγωγών. Υπεύθυνοι καθηγητές του είναι η κα. Αγγελική Γαζή και ο κ. Σταύρος Καπερώνης, ενώ ο Σταθμός έχει τη θερμή υποστήριξη της Πρυτάνεως κας. Χριστίνας Κουλούρη.

Μια όμορφη ιδέα, πολλή μουσική, πάθος και όρεξη για να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια. Γιατί η έκφραση είναι να ακολουθούμε το βαθύ μας χτυποκάρδι.

Και η Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου θέλει τέτοιες καρδιές για να ανοίξει τα φτερά της στο δεύτερο χρόνο ζωής της.

Αναμένουμε τις αιτήσεις σας για τη νέα συναρπαστική σεζόν του Ράδιο Πάντειον!

+ posts

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης. Συντάκτης, από τα ιδρυτικά μέλη του Φοιτητικού Κόσμου. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν και ερωτευμένος βαθιά με την Ιστορία και το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, ο αέρας των Πανελληνίων με έστειλε στο εξωτικό και γυναικοκρατούμενο Πάντειο. Ιστορία, η πρώτη αγάπη. Πολιτικές Επιστήμες η δεύτερη. Η συγγραφή όμως, μια και μοναδική. Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μπορώ να είμαι κοντά και στις δυο μου αγάπες. Να εκφράζομαι, να προβληματίζομαι, να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα της εποχής μου, να δέχομαι και να ασκώ κριτική, να…να…να… Να ταξιδεύω και να αναπνέω.
Γιατί αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάσα μες στην σκόνη του κόσμου. Μια πράξη βαθιά πολιτική και συναισθηματική. Γιατί η γραφή ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του Ανθρώπου. Ο τρόπος του να αποτυπώσει την ψυχή του, το αέναο πάθος του για τη ζωή και να ακολουθεί το βαθύ του χτυποκάρδι. Ένα ταξίδι για να τον ανακαλύψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο. Και αυτός εδώ στον Φ.Κ. είναι και ο δικός μας στόχος. Γράψτε. Προβληματιστείτε. Ανακαλύψτε και Ονειρευτείτε για τον δικό σας. Για έναν κόσμο που μας αξίζει. Για τον δικό μας κόσμο. Τον Φοιτητικό Κόσμο.