Ράδιο Πάντειον Sports: κάνει εκκίνηση και στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών!

Ράδιο Πάντειον Sports: κάνει εκκίνηση και στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών!

Μετά από τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα παρκέ, τα κολυμβητήρια και τις πίστες, η αθλητική φωνή του Ράδιο Πάντειον και κατ’ επέκταση του Παντείου Πανεπιστημίου κάνει πρεμιέρα και στα μεγάλα γεγονότα του στίβου. Και τί καλύτερο, να ξεκινήσει με τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.

Πάνω από 20.000 δρομείς θα τρέξουν το πρωί της Κυριακής από το Μαραθώνα με τελικό προορισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο στη διαδρομή των 42.195 μέτρων. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:00 ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων με τους συμμετέχοντες να είναι εξίσου 20.000, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί για το συγκεκριμένο αγώνα.
Η δράση θα ξεκινήσει από το Σάββατο 11/11 το απόγευμα με τους αγώνες των 10 χιλιομέτρων και του Φοιτητικού αγώνα των 10 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, την Κυριακή θα διεξαχθούν κι άλλοι αγώνες μικρής αποστάσεως αλλά μεγάλης σημασίας όπως αυτή των παιδιών απόστασης 1,2 χιλιομέτρων αλλά και των Special Olympics, επίσης απόστασης 1,2 χιλιομέτρων.

Το Ράδιο Πάντειον Sports θα βρίσκεται στο Παναθηναϊκό όλο το διήμερο και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να σας μεταφέρει τον παλμό από τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Στίβου.
Στην κάλυψη θα βρίσκονται οι Βασίλης Βουτσινάς και Βάλια Γιαννόγλου.

Ονομάζομαι Βασίλης Βουτσινάς και είμαι τεταρτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με ειδικότητα στη δημοσιογραφία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σε αντίθεση με τα πολλά βήματα που προσπαθούσα να κάνω για να μάθω να περπατάω, δεν έβγαζα πολλές λέξεις από το στόμα μου με αποτέλεσμα να μη μιλάω πολύ. Άσχημο αυτό για κάποιον που θεωρητικά θα ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Ξαφνικά όμως μεγαλώνοντας η λογοδιάρροιά μου δεν είχε σταματημό, καταλαβαίνοντας ότι μου αρέσει να μιλάω με τον κόσμο ακατάπαυστα και να συναναστρέφομαι με αυτόν. Κάπου εκεί ήρθε και η τεράστια αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο. Αφού πρωτίστως προσπάθησα να κλοτσάω σωστά το τόπι με όχι τόσο καλά αποτελέσματα, αποφάσισα να συνδυάσω το μπλα-μπλα μου με το ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν, στα 14 μου μάλιστα, αποφάσισα να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία και να κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, για να γίνω ένας από τους κυρίους που βλέπουμε στις τηλεοράσεις και ακούμε στα ραδιόφωνά μας. Από σελίδες στο Facebook και διάφορα sites, στα Podcast στο Spotify -Τι είπες τώρα!- και στο ραδιόφωνο του Παντείου, μία προσπάθεια η οποία νιώθω ότι αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μου εν μέρει. Την ανυπομονησία και τη λαχτάρα του να κάνεις κάτι και να σε γεμίζει στο έπακρον. Λατρεύω, επίσης, τη μπύρα, το φαΐ, τον ύπνο, το ωραίο φύλο, τη μουσική, τα ντιριντάχτα, τα ταξίδια. Γενικά οτιδήποτε μας κάνει να περνάμε καλά. Γιατί μια ζωή την έχουμε βρε αδερφέ!