Νέο επεισόδιο Target Man: Τα «κλειδιά» του Λίβερπουλ και οι αλήθειες του Κλοπ

Νέο επεισόδιο Target Man: Τα «κλειδιά» του Λίβερπουλ και οι αλήθειες του Κλοπ

Η δήλωση παραίτησης του Γιούργκεν Κλοπ από την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν ήρθε σαν κεραυνός να συνταράξει όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο επί 9 χρόνια προπονητής των «Reds» παρά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του έως τώρα, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του βάζοντας τέλος σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία όπου συνέδεσε το όνομα του με πολύ μεγάλες επιτυχίες κατακτώντας όποιον τίτλο διεκδίκησε με την ομάδα του.

Στο νέο τους επεισόδιο οι «Target Man» αναλύουν τις μεγαλύτερες στιγμές του Γερμανού προπονητή (και όχι μόνο) και προσπαθούν να περιγράψουν τις επόμενες μέρες με τα νέα δεδομένα για τον αγγλικό σύλλογο.  

Ακούστε το επεισόδιο εδώ:

https://open.spotify.com/episode/7MAPXnPBJVSDFxK3NEz40a?si=F_JzjzigR9WOH7JwkAZqoA

Ακολουθείστε τους «Target Man» στο Instagram: @targetman_pod.

Ονομάζομαι Αντώνης Χαλάς και είμαι 21 ετών. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μαρούσι έδειξα από μικρός αρκετό ενδιαφέρον σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά, σε αντίθεση με τους περισσότερους φίλους και συμμαθητές, δεν μου άρεσε καθόλου το ποδόσφαιρο.

Από το 2012 μέχρι και το 2014 οι εντυπωσιακές πορείες της εθνικής μας ομάδας άλλαξαν ραγδαία αυτή την πεποίθησή μου και μέσα σε λίγο καιρό βρέθηκα να λατρεύω κάτι το οποίο όλα αυτά τα χρόνια μου φαινόταν παγερά αδιάφορο. Στα 16 μου και μπαίνοντας δειλά-δειλά στο κλίμα των πανελληνίων εξετάσεων, συνειδητοποίησα πόσο απολάμβανα το να συζητάω, να αναλύω και να εκφέρω την άποψή μου για τον βασιλιά των σπορ και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και έχοντας περάσει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου έβλεπα πως η σχολή μου δεν συνέπιπτε με αυτό που ήθελα να κάνω μελλοντικά. Όλο αυτό άλλαξε, καθώς το 2023 μπήκα στο Ράδιο Πάντειον και συγκεκριμένα στο αθλητικό του παρακλάδι (Ράδιο Πάντειον Sports), ανοίγοντας έτσι ένα δρόμο στο να μετουσιώσω το όνειρό μου σε πραγματικότητα. Σε αυτό συμβάλλει και το podcast που βγάζω με τον συνεργάτη και πολύ καλό μου φίλο Χρήστο Σκούρα "Target Man" στο Spotify.

Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να πηγαίνω γυμναστήριο ή να κλωτσάω το "τόπι" (σε ερασιτεχνικό επίπεδο), ενώ δύσκολα λέω "όχι" σε μια εκδρομή με φίλους ή σε μία βραδιά για μπύρες. Η συμμετοχή μου στο Φοιτητικό Κόσμο αποτέλεσε μια επιλογή που έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, γνωρίζοντας προσωπικά τους περισσότερους συντάκτες, σε μια προσπάθεια να βελτιώσω τον τρόπο που εκφράζομαι γραπτώς αλλά και να συμμετέχω σε αυτό το πολύ ωραίο εγχείρημα.